Hvad er Zumba og hvad er Crossdance ? 

Zumba® fitness   

Zumba er det største brandede fitnessprogram i verden, skabt af den colombianske danser og koreograf Alberto "Beto" Pérez og grundlagt i 2001.

Zumba fitness er en kombination af dans, fitness og kredsløbstræning. Musikken er overvejende latinamerikansk, krydret med eksotiske rytmer fra resten af verden og aktuelle hits. Energien er høj, dansetrinnene er bygget op om det enkelte musiknummer, hvilket gør timen varieret og sjov. Det kræver ingen forkundskaber at være med til Zumba Fitness, vi starter med opvarmning og slutter af med at få pulsen ned til lidt roligere takter. Grunddansene Salsa, Reggaton, Merengue og Cumbia, vil altid være en del af timen hos os og uanset om du har prøvet at danse før så LOVER VI, at du kan være med.


Vi er også alle instruktører certificerede Zumba (ZIN) -instruktører, og vi ved hvor vigtigt det hele tiden er, at udvikle og dygtiggøre sig. 


Se mere om Zumba her: https://www.youtube.com/watch?v=vwr5fEKJEBM Crossdance™

Crossdance™ er skabt i Danmark, af den tidligere professionelle danser Kirstine Holm. Kirtsine ønskede at skabe en motionsform som kombinerede både standartdanse, vægttræning, høj puls og balance. Alle disse elementer er sammensat i en Crossdancetime, hvor du kan være sikker på at komme i kontakt med hele kroppen. 

Crossdance™ kombinerer flere fitnesselementer i en power-packed time baseret på modulerne dance, bodytoning, cardio og balance.

Modulernes rækkefølge er nøje sammensat, så du får den helt optimale træning. Vi danser efter den berømte Crossdance™ timeopbygning, så uanset hvor du deltager på et Crossdance™ hold, vil du altid danse efter denne timeopbygning. Derved ved du nøjagtig, hvilke moduler der kommer og hvornår.


Timerne hos os er krydret med de standartdanse du bl.a. kender fra "Vild med Dans"; cha cha cha, jive, samba, salsa, tango og Rumba. 


Hos os behøver du ingen danseerfaring for at være med til Crossdance. Uanset niveau og erfaring, så lover vi at hjælpe dig så du får en fest og får svedt til den helt store guldmedalje. 

Se mere her: https://www.youtube.com/watch?v=WYLm2tSyuhU