Hvem er vi

Christina Bredahl Frederiksen

Christina er kvinden bag, og den du primært møder i Danze9000C.

Hun blev i de glade 90’ere uddannet entertainer i Spanien og optrådte med dans og sang. Hun har spillet teater i sine unge år og er ikke bange for at komme “ud over scenekanten” og stå i front.

Siden 2011 har hun undervist i Zumba® Fitness og Zumba® Kids og siden 2016 også i Crossdance TM hvor hun også er Live Trainer (med til at uddanne instruktør-kolleger i koreografier).
Det er passionen for latin musikken og det kreative i at lave en koreografi der passer til alt det skønne musik vi danser til, der driver værket. Hun kan slet ikke lade være at tænke i koreografier og helst med et tvist af lækkerhed og fest så trinene passer dertil.


Licensed to Teach Zumba, Zumba® Toning, Zumba Sentao®, Zumba Gold®, Zumba® Kids & Kids Jr.


Instruktør side: https://www.zumba.com/en-US/profile/christina-bredahl-frederiksen/354974

 

Enikő Török

Enikő mener, at dansen er et universelt sprog, der taler om glæde og kommunikerer/meddeler tanker, følelser og sindsbevægelser.
Hun synes, at udover de sunde og fysiske fordele ved at træne, skal der altid understreges den psykiske effekt af det: dansen gør man glad og tilfreds. Og denne lykke varer. Det er derfor begyndte hun at deltage i Zumba timer, og så i 2014 blev hun instruktør.

Hendes energi kommer fra deltagernes smil, og hendes største belønning er, når de vender hjem med et lykkeligt hjerte.

Licensed to Teach Zumba® Fitness, Zumba® Toning, Zumba® Gold, STRONG Nation™

Instruktør side: https://www.zumba.com/en-US/profile/enikoe-toeroek/1122765


Simone Springborg

Simone har undervist i Zumba Fitness siden Marts 2017 og er helt tosset med det. 


Simone har baggrund som hiphop og showdanser og har dans løbende gennem blodet. Hun brænder for at give en god oplevelse ved at dele al den danseglæde hun har indeni. 


Hendes timer bærer præg af at hun har hiphop baggrund og også er glad for at blande lidt musik ind man kan synge med på. Til daglig læser Simone på universitetet i Aarhus og hun er derfor primært med som vikar, i weekenden og til events. 


Licensed to teach Zumba®


Instruktør side:https://www.zumba.com/en-US/profile/simone-nielsen/1468176